Automatizálás Gázrugók Méréstechnika   Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőségeink

 

 

Szolgáltatásaink  -  Kompresszor távfelügyelet ALUP csavarkompresszorokhoz

 

 

Legyen online felügyelet alatt az Ön kompresszora is


Napjainkban minden eszköz csatlakoztatva van valamilyen hálózathoz. Az IConS modem által most csavarkompresszora is kapcsolódhat online szerviz felületünkhöz, mely által azonnali információkat kapunk az üzemelési paraméterekről, felmerülő problémákról és tájékozódhatunk az optimalizációs és energia-megtakarítási lehetőségekről.

 

Hogy működik az IConS?

A SIM kártyával ellátott modult beépítjük kompresszorába, mely közvetlenül a vezérlőpaneltől kapja az aktuális információkat. A modul folyamatos online kapcsolata lehetővé teszi, hogy a kompresszor működésével kapcsolatos minden információ láthatóvá váljon szervizcenterünkben.

 

 

Milyen előnyökkel jár?

Az első és legfontosabb érv az online távfelügyelet mellett, hogy mindig a megfelelő időben kerülnek az időszakos szervizek elvégzésre. Mivel az üzemórát, hibalistát és egyéb működési paramétert folyamatosan nyomon tudjuk követni, így az elérkező szervizek időpontját is előre tervezhetően, két héttel azok elvégzése előtt egyeztethetjük Önnel.

Rendkívül fontos az is, ha bármilyen felmerülő probléma merül fel a gép működése kapcsán. Erről szervizcenterünk azonnal értesítést kap, a hibához tartozó kóddal együtt, így esetenként előbb értesülünk a kompresszor hibájáról, mint ahogy az zavart okozna a rendszerben. Ezzel a lehető leggyorsabban tudunk reagálni felmerülő hiba esetén, minimalizálva így az üzemleállás okozta termelési veszteségeket.

 

A hibaüzenetek ismeretében elkerülhetővé válik az is, hogy szükségtelenül kelljen kiszállnunk egy telefonon keresztül is kezelhető probléma megoldásáért.

 

Az IConS beépítésével Önnek nem kell energiát fordítania a kompresszorok felügyeletére és az elérkező karbantartások bejelentésére, az esetlegesen bekövetkező működési rendellenességek pedig a lehető legrövidebb időn belül elháríthatók.

 

 

 

Amennyiben Ön is szeretné biztonságban tudni ALUP kompresszorának felügyeletét, keressen fel minket a részletekért!

 

 

 

 


  Kezdőlap Megrendelés és kiszállítás Általános Szállítási Feltételek Jognyilatkozat  

© Copyright 2009 - PneuPlus Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. - Minden jog fenntartva.