Automatizálás Gázrugók Méréstechnika   Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőségeink

 

 

Sűrített levegő  -  Légtartályok, nyomástartók

 
 

Légtartályok
Álló és fekvő kivitelben

 
 

Álló légtartályok

150 - 10 000 liter térfogatig
 

Megnézem

 
     
 

Fekvő légtartályok

90 - 750 liter térfogatig
 

Megnézem

 
     
 

Légakkuk

0,1 - 20 liter térfogatig
 

Megnézem

 
     
 

A pneumatikus gépek és berendezések megfelelő működéséhez szükséges a folyamatos légáram. Ezt megfelelő nagyságú és adott nyomás alatt álló légtartály tudja biztosítani, így kiegyenlítődik a felhasználási pontok nyomásingadozása.
A légtartály méretének megfelelő kiválasztása során fontos figyelembe vennünk a légfelhasználás mellett a kompresszor teljesítményét is, elkerülvén így a kompresszor sűrű ki-be kapcsolását.

 

 

Kínálatunkban álló légtartályok és fekvő légtartályok közül választhat, 11 és 16 báros nyomáshoz, alaphelyzetben RAL5010 sötétkék színre festve. Igény szerint galvanizált felülettel is biztosítjuk a kívánt tartályt. Légtartályaink mindegyike az aktuális szabványok szerint készül, a szükséges dokumentációkat biztosítjuk hozzá, így az engedélyezési eljáráshoz szükséges kritériumoknak megfelelnek.

A tartályok alapkivitelben nyers belső felülettel kerülnek gyártásra.

 1500 literig 1 db kezelőnyílással, 1500-4000 literig 2 db kezelőnyílással, 4000 litertől búvó nyílással kerülnek kialakításra.Egyedi kialakítások és méretek is megvalósíthatóak, ezekben az esetekben az egyeztetést követően, minden paraméter ismeretében árajánlatot készítünk.

     

 

 

lap tetejére

vissza az előző oldalra


  Kezdőlap Megrendelés és kiszállítás Általános Szállítási Feltételek Jognyilatkozat  

© Copyright 2009 - PneuPlus Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. - Minden jog fenntartva.