Automatizálás Gázrugók Méréstechnika   Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőségeink

  


 

Főoldal  -  Cégünkről  -  Támogatott fejlesztéseink

 

  A PneuPlus KFT vállalkozásfejlesztése
GOP-2.1.1-11/M-2012-6192
 
 

VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV KERETÉBEN A PNEUPLUS KFT-NÉL

A PneuPlus KFT. az Új Széchenyi Terv keretében 4,4 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson. A közel 10 millió forint összköltségvetésű beruházásból a vállalkozásban nélkülözhetetlen eszközök, és egy ügyviteli szoftvercsomag beszerzése vált lehetővé Pécsett.

„A PneuPlus KFT vállalkozásfejlesztése” című pályázat keretében a cég eszközbeszerzéssel és szoftver beruházással sűrített levegő technika gyártókapacitás fejlesztését valósította meg sikeresen.

 

A vállalkozás ez idáig nem rendelkezett a beszerzésre került integrált ügyviteli rendszerrel, valamint modern mérő-, gyártó- és anyagmozgató berendezésekkel. A fejlesztés eredményeként kibővült kapacitással, energiatakarékos és környezetbarát technológiával minőségi körülmények között várja ügyfeleit, megrendelőit.
A vállalkozás fejlesztése az Új Széchenyi Terv keretében valósult meg.

 

 

 

  Kompresszor-diagnosztikai eszköz beszerzése a PneuPlus KFT-nél
GOP-2.1.1-11/M-2011-0398
 
 

TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV KERETÉBEN A PNEUPLUS KFT-NÉL PÉCSETT

A PneuPlus KFT ipari gépek és berendezések forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik. Az Új Széchenyi terv keretében meghirdetett GOP-2.1.1-11/M pályázat keretében szolgáltatásaink bővítését tűztük ki célul, mely szolgáltatással elősegítjük a partereink által használt sűrített levegős berendezések és a hozzájuk tartozó hálózatok optimális üzemeltetését.

A lezárult pályázattal a PneuPlus KFT 2.969.900 Ft vissza nem térítendő és 2.969.900 Ft visszatérítendő támogatáshoz jutott az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások Fejlesztése” című pályázat keretében.

A 6.599.778 Ft nettó összköltséggel létrejövő beruházásnak köszönhetően beszerzésre került egy EBS kompresszor diagnosztikai rendszer és az azt kiegészítő informatikai eszközök.

Szolgáltatásaink köre a pályázatnak köszönhetően az üzemdiagnosztikával bővült, mely szolgáltatással a sűrített levegős gépek és termelő berendezések, valamint a hozzá tartozó hálózatok energiafelhasználásának mérése, üzemeltetési hiányosságok feltárása lehetővé válik.

A berendezések fogyasztásának és kihasználtságának teljes ismeretében költségcsökkentő javaslatokat teszünk partnereinknek. Az elkészített szimulációkkal bizonyított megtakarításokat és energia-újrahasznosító lehetőségeket tudunk bemutatni, amely fejlesztések esetén kimutatható megtérülést biztosít vevőink számára.

A szolgáltatásról a www.pneuplus.hu/uzemdiagnosztika.htm oldalon adunk bővebb tájékoztatást.

 
         
     

 

PneuPlus KFT. Minden jog fenntartva.